Enterprise INFO - kostenlose Sonderausgabe -hevenyészett magyar fordítás

From Enterprise Wiki
Jump to: navigation, search

A software-hullám jön...

Out of this world

Elsőosztályú grafikával, szuper hanggal: próbálja meg a labdáját a lehető legtovább a játékhálón tartani több, mint 100 különböző szinten!!!! Tesztjelentések az ENTER-NEW-ben és az EUG-Lorch magazinban.

SOEV

...


Előszó

Mivel ezt a különkiadást sok EP felhasználó megkapja, akik minket nem ismernek, bemutatkozunk még egyszer röviden: Az ENTERPRISE USER GROUP kiváló hely minden EP tulajdonos számára, ha kérdéseik vannak, új programokat szeretnének, megoldást szeretnének problémáikra stb. Rendszeresen, azaz kéthavonta kiadunk egy folyóiratot, melyek közül Önök most egy különkiadást (az EUG, düsi software és Werner Lindner, Hard- és softwareterjesztő akciója...) tartanak a kezükben. Ez kétségkívül valami vastagabb mint az egykori(ak) és a hat kiadásból a legjobbakkal egybecsomagolva (?). Ezt a különkiadást az összes ismert EP tulajdonsos megkapja.

Az EUG nem csak az alacsony árai miatt jó, hanem a kedvelt Public Domain Software könyvtár miatt is, melyből minden tag szoftware-t másoltathat magának; természetesen egy kevés másolódíj ellenében. Belépési díj 5 DM, havi díj 2 DM. A folyóirat is beleértve.

Ha tag szeretne lenni, a tagdíjat (kérjük legalább fél évre) befizetheti csekken ... (és más módokon).

Kedvező reakcióikban bízva, baráti üdvözlettel: Stephan Ehres

Tartalom

...


Public Domain Software

A szoftverek felkapottsága egyértelműen a Public Domain Software-hez vezet, ami azt jelenti, a szoftvert mindenki másolhatja, anélkül, hogy a Copyright-ra ügyelni kéne. Az ENTERPRISE USER GROUP Public Domain másolószolgálata felkapottabb, mint valaha.Egyre több tag használja. 3,5-ös lemezekre és 60 perces kazettákra másolunk. A másolószolgálat számára 5 DM-et számítunk fel adathordozónként, azzal a feltétellel, hogy Önök az adatjhordozóikat elküldik. Értelemszerűen EUG-adathordozóra is másolunk, így még 4 DM jön hozzá. Viszont előre kell fizetni.

A következő összeállítás rövid ízelítő könyvtárunkból:

...


Software-fejezet